Save the date: start verkoop op 14 december

Prachtig uitkijken over de dobberende bootjes van de jachthaven en het kabbelend water, dat doe je aan de Havenkade in Dronten. Zou jij hier wel willen wonen? Goed nieuws: de verkoop van de eerste nieuwbouwwoningen start op 14 december.

Als eerste gaan er royale twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verkoop. De huizen zijn de ideale thuishaven voor wie houdt van water en stads gemak. Aan de kade spelen kinderen heerlijk buiten. Bij alle vrijstaande woningen kun je bovendien je bootje aanmeren voor je huis. Een dagje varen? Je stapt de deur uit en staat zo bij je eigen aanlegsteiger. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een eigen botenhuis aan te leggen.

Voorinschrijving appartementen

Ben je op zoek naar een appartement? De appartementen aan Havenkade gaan in het voorjaar van 2020 in verkoop, maar je kunt je vanaf 14 december alvast voorinschrijven. Een voorinschrijving houdt in dat je een voorkeurspositie hebt op het appartement naar jouw keuze. Dit verplicht je tot niets, maar geeft je de mogelijkheid het appartement van jouw voorkeur te kopen, zodra de verkoop start. Ideaal, toch?

Op de hoogte blijven van de start verkoop en andere ontwikkelingen rondom Havenkade? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Deel pagina