Havenkade Thuis op de kade

Voorheen stonden hier stoere graansilo’s. In de volksmond werden ze ‘bakens’ genoemd. Al van verre zag je ze oplichten. En als er bovenop een vlag wapperde, wist iedereen in de wijde omgeving dat de schaatsbaan open was.

Op deze luisterrijke locatie verrijzen straks nieuwe bakens: eengezinswoningen en appartementen. De bedrijvigheid van weleer maakt plaats voor comfortabel en rustig wonen in de beslotenheid van het water. De dynamiek van vrachtschepen is afgelost door traag voorbijglijdende pleziervaartuigen.

Watersporters kunnen hun hart ophalen in nieuwbouwproject Havenkade Dronten. Een ligplaats voor uw boot direct naast of nabij uw woning behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u als visliefhebber direct bij de woning uw hengel uitgooien.

Van de kalmte van jouw plek aan het water is het maar een klein eindje naar het kloppende stadshart van Dronten, met het veelzijdige winkelcentrum SuyderSee. Kan het nog mooier?

Nieuwsgierig? Toon vrijblijvend je belangstelling voor nieuwbouwproject Havenkade Dronten. Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.