Informatie

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier meer informatie over de nieuwbouwwoningen van Van Wijnen.

  • Een nieuwbouwhuis kopen: handig stappenplan
    Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.
  • Wat kosten meerwerkopties?
    Ontwikkelaar Van Wijnen levert de woningen zeer compleet op. Maar je hebt natuurlijk ook nog eigen wensen. We leggen je daarom uit hoe je een meerwerkoptie kunt financieren als onderdeel van je hypotheeklening.
  • Veelgestelde vragen
    Heb je een vraag over Havenkade Dronten, Van Wijnen of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je antwoorden.