Vrijblijvend financieel advies

09-11-2023

Nieuwbouwwoningen zoals de appartementen en kadewoningen van Havenkade Dronten hebben zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in je maandlasten. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor het financieren van een woning in Havenkade Dronten? Kom woensdag 15 november naar Rabobank voor al je hypotheekvragen en advies. 

DTC 19 09 17 DTC 19 09 17  DTC5550

Adres 
Kop van Het Ruim 7-9, Dronten. 

Afspraak niet nodig 
Tussen 10:00 en 13:00 uur kun je zonder afspraak bij Rabobank binnenlopen. De financieel adviseurs nieuwbouw Angelique Vlieger (06 10 21 49 88) en Joëll KleinJan (06 25 36 40 68) staan voor je klaar om jou inzicht te geven. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning.  

Wat neem je mee? 
Neem een recente salarisstrook mee om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers en IB-aangiften mee. 

Lukt het je niet om woensdag 15 november langs te komen? Plan dan hier geheel vrijblijvend een afspraak. Financieel adviseurs nieuwbouw Angelique Vlieger en Joëll KleinJan helpen je graag om jouw woondroom te verwezenlijken. 

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: