Exterieur 1 Tellus aangepast (1)
Type Tellus

Nu in verkoop  //  18 appartementen Ceres en 21 kadewoningen Tellus 

Tellus

9 royale kadewoningen

Wonen in Havenkade Dronten is aantrekkelijk voor jong en ouder, stellen, singles en gezinnen. Naast comfortabele, grote appartementen komen er ook royale eengezinswoningen in verschillende groottes. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat alles nieuw en duurzaam is. Koop je hier een huis, dan ben je klaar voor de toekomst en verzekerd van een lage energierekening.

De Tellus-woningen liggen fantastisch aan de kade en bieden via de grote ramen vrij zicht op het water. Hier woon je ontspannen en vrij en dat op wandelafstand van Stadscentrum SuyderSee. Er zijn twee rijtjes met Tellus-woningen. De eerste 12 kadewoningen zijn nagenoeg uitverkocht. Tijd om ook de volgende 9 kadewoningen in verkoop te brengen.

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 127 - 169 m2
 • Kavelgrootte: 110 – 157 m2
 • Drielaagse of vierlaagse eengezinswoningen
 • Wonen op de verdieping mogelijk, met vrij uitzicht op het water
 • Ruimte voor grote woonkeuken of thuiskantoor op begane grond
 • Eigen berging en parkeren op openbaar gebied
 • Energiezuinig, warmtepomp (kopen of huren) in combinatie met vloerverwarming
 • Alle woningen zijn standaard voorzien van tegelwerk en sanitair in badkamer en toilet
 • Alle woningen worden exclusief keuken en warmtepomp verkocht

Waar kun je uit kiezen?

Je hebt de keuze uit een woning met 3 woonlagen en een woning met 4 woonlagen. Daarbij is er nog variatie in de ligging. Wil je op een hoek wonen of in het midden van de rij? De woningen zijn 127 of 169 m² groot en zijn voorzien van grote ramen, zodat je ook vanuit je huis schitterend uitkijkt op het water en de haven. Bouwnummer 73 is speciaal. Deze hoekwoning heeft 4 woonlagen en krijgt aan de zijkant extra tuindeuren, zodat je ook kunt genieten van de mooie zijtuin. Ga naar de Woningselector om het aanbod te bekijken.

Exterieur 1 Tellus aangepast (1)

Kadewoning met 3 woonlagen

De woningen met 3 woonlagen hebben een traditionele indeling met woonkamer/keuken op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De 2e verdieping is een grote open ruimte met ramen en rechte wanden. Door het ontbreken van een schuine kap heb je er een zee aan leefruimte bij. Een ruimte waar je extra slaapkamers, een werkplek of sportruimte van kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop.

Kadewoning met 4 woonlagen

De woningen met 4 lagen zijn op diverse manieren te gebruiken en in te delen. Doordat je een extra verdieping hebt, zou je de begane grond kunnen gebruiken om te werken. Of maak hier een fantastische leefkeuken. Ook bij deze woningen geldt: geen schuin dak, dus elke verdieping is optimaal bruikbaar.

Enthousiast geworden?

De verkoop is woensdag 20 maart 12.00 uur gestart. Het volledige woningaanbod met de prijzen en plattegronden staan online. Je kunt je inschrijven tot woensdag 3 april 09.00 uur. Inschrijven op meerdere bouwnummers om meer kans te maken is aan te raden. Schrijf je online definitief in of neem contact op met VSO makelaars. Misschien kijk jij dan straks vanaf je bankje op de kade uit op het water en de jachthaven van Dronten.

BG bNR 65 t/m 70
1e BNR 65 t/m 70
2e bNR 65 t/m 70
BG bNR 71 t/m 73
1e bNR 71 t/m 73
2e bNR 71 t/m 73
3e bNR 71 t/m 73

Wat moet je doen?

 • Bekijk de woningen op de interactieve kavelkaart
 • Log in met je account of maak er een aan
 • Schrijf je nu in voor jouw favoriete bouwnummer(s)

Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: