Havenkade Exterieur Impressie 4 LR
Financiering

Nu in verkoop  //  18 appartementen Ceres en 21 kadewoningen Tellus 

Ontdek je financiële mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in Havenkade Dronten. Rabobank en VSO Makelaars Financieren helpen je graag om te bepalen of jouw woondroom haalbaar is.

Wil je weten of de woning die je wilt kopen binnen jouw financiële mogelijkheden valt? Download een financieringsverklaring en laat een financiële check uitvoeren. Zo krijg je vooraf een duidelijk beeld van je mogelijkheden en toon je aan dat je goed voorbereid bent. Dit kan in je voordeel werken.

Hoe het werkt

Een financiële check laat zien wat je bij de bank kunt lenen of dat je de woning met eigen middelen kunt betalen. Zelfs als je eigen vermogen gebruikt, is het belangrijk om een verklaring of financiële check mee te sturen.

Bij toewijzing van woningen met meerdere kandidaten voor één bouwnummer, krijgt degene met een financieringsverklaring voorrang.

Professioneel advies

De financieel adviseurs van Rabobank en VSO Makelaars Financieren zijn betrokken bij nieuwbouwproject Havenkade Dronten. Maak vrijblijvend een afspraak om je plannen voor de aankoop van een appartement of kadewoning te bespreken. Met hun kennis en ervaring adviseren zij je over je financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Het is niet verplicht om de financiële check bij Rabobank of VSO Makelaars Financieren te laten doen, maar het is wel makkelijk en snel.

Klik hieronder om een model financiële toets te downloaden en te laten invullen door je financieel adviseur.

Angelique Vlieger
Rabobank

Rabobank logo picture
P2022103 VSO Makelaars Thijs voor struiken

Thijs Slettenhaar
VSO Makelaars Financieren

FINANCIEREN    BARLOW LIGHT VSO makelaars

Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: