Financiering

Binnenkort in verkoop Ceres (18 appartementen) en Tellus (12 + 9 gezinswoningen)

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Havenkade? Bij jouw inschrijving, kun je een financieringsverklaring uploaden. Met de financieringsverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Ze zijn comfortabel, je hebt er lange tijd nauwelijks onderhoud aan en je kunt vaak met opties en aanpassingen echt maatwerk krijgen. Maar veel nieuwbouwwoningen hebben nóg een voordeel: ze zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in je maandlasten.

'Duurzaamheidskorting bij Rabo hypotheek voor energiezuinig nieuwbouwhuis'

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijg je de ‘Rabobank Financiële Check’, als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project Havenkade. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Klik hieronder om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 48 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

Angelique Vlieger

Joëll Kleinjan

“We helpen je graag verder”

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.

Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: