Nieuws

Binnenkort in verkoop Ceres (18 appartementen) en Tellus (12 + 9 gezinswoningen)

Havenkade Exterieur Impressie 3 LR

Informatiemiddag Havenkade

1-6-2023

Kun jij niet tot de start verkoop wachten en heb je veel vragen? Kom dan woensdag 14 juni tussen 16.00 en 18.00 uur naar de informatiemiddag bij VSO makelaars in Dronten.

De Silo is opgeleverd!

23-12-2022

Het nieuwe appartementengebouw De Silo aan Havenkade Dronten is opgeleverd! Wethouder Peter van Bergen en VvE bestuurslid en bewoner Robert Tiggelman vierden op donderdag 22 december dit moment met de onthulling van de plaquette van De Silo.

Een feestelijke start bouw

16-07-2021

Op vrijdag 9 juli vond een officiële starthandeling plaats om de start bouw van de eerste koopwoningen van Havenkade Dronten te vieren.

De bouw is gestart

17-06-2021

Groot nieuws! De bouw van appartementengebouw De Silo, rijwoningen Tellus en de gezinswoningen Demeter zijn gestart.

In juni start de bouw van De Silo

09-04-2021

Het succesverhaal van Havenkade Dronten zet voort. Doordat de verkoop van De Silo hard gaat, gaat de bouw van het appartementengebouw ook voor de zomervakantie van start.

Hoe wil jij wonen aan de kade

15-02-2021

Na het succes van de verkoop van Tellus zijn we aan het kijken of de volgende fase rijwoningen aan de kade eerder in verkoop gebracht kan worden.

Laatste kans voor Demeter

05-01-2021

Niet alleen de verkoop van Tellus, maar ook de verkoop van de 15 woningen van het type Demeter gaat nu écht hard. Inmiddels zijn 9 twee-onder-een-kapwoningen en de enige vrijstaande woning al verkocht en zijn er vier woningen onder optie.

Nu in verkoop: Tellus

03-12-2020

Goed nieuws: de 7 parkwoningen van Tellus zijn officieel in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel online inschrijven voor een rijwoning.

Feestelijke start verkoop Havenkade

19-09-2020

Van kennis inwinnen tot een lekker hapje en drankje én natuurlijk een kijkje op de locatie. Daarvoor kwamen vele geïnteresseerden vandaag langs bij de feestelijk start verkoop van Havenkade Dronten.

Volgende week meer bekend

25-08-2020

Op 19 september is het eindelijk zover: de start verkoop van het eerste aanbod van Havenkade. Deze datum komt steeds dichterbij, daarom maken we volgende week meer bekend van De Silo en Demeter.

Start verkoop op 19 september

10-07-2020

Heb jij interesse in een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning of rijwoning in Dronten? Kom dan langs tijdens de start verkoop van Havenkade. 

Deze nazomer in verkoop

23-06-2020

Droom jij van een gloednieuw huis aan de havenkade in Dronten? Dan is er voor jou goed nieuws: de eerste woningen gaan na de zomervakantie in verkoop.

Rabo WoonCafe: online hypotheekadvies

01-04-2020

Heb jij interesse in een appartement aan Havenkade én ben jij benieuwd wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Speciaal voor jou voor jou organiseert Rabobank Flevoland het Rabo WoonCafé.

Informatie over coronamaatregelen

01-04-2020

Het coronavirus grijpt in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van klanten, leveranciers en de medewerkers van projectontwikkelaar Van Wijnen, TOPZORG makelaars en VSO makelaars & taxateurs voorop staan, worden een aantal tijdelijke maatregelen genomen.

Eerste gasloze woonwijk van Dronten

15-10-2019

Een duurzaam Dronten start in het Havenkwartier. Havenkade wordt namelijk de eerste gasloze woonwijk van de stad. Van koken tot douchen en je huis verwarmen. Alles gaat straks elektrisch. 

Vijf voordelen van nieuwbouw

15-10-2019

Kies je voor een nieuwbouwhuis, dan kies je voor nieuw, weinig onderhoud, geen overdrachtsbelasting en alles naar eigen smaak en keuze inrichten.

Vind jouw nieuwbouwwoning

Je bent op zoek naar een nieuwbouwwoning. Of je wilt alvast rondkijken voor later. Hoe wonen biedt je een compleet overzicht van projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: