Havenkade Exterieur Impressie 1 LR
Veelgestelde vragen

Nu in verkoop  //  18 appartementen Ceres en 21 kadewoningen Tellus 

Waar ligt de Havenkade?

In Dronten. Pal aan het water en dicht bij het centrum. In het centrum vind je allerlei leuke restaurants en winkels. Lees hier meer over de locatie.


Wat wordt er gebouwd in de Havenkade?

In totaal worden er 146 woningen gerealiseerd, waarvan 31 huurwoningen en 53 appartementen en 62 grondgebonden koopwoningen.


Wanneer start de bouw?

De bouw van Ceres, Tellus en Libera zal gefaseerd plaatsvinden. Zodra er 80% van de woningen in een fase is verkocht, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.


Wanneer start de verkoop?

De appartementen van Ceres en de eerste 12 kadewoningen van Tellus zijn inmiddels in verkoop. De overige 9 kadewoningen van type Tellus gaan na de zomer in verkoop. Hierna volgen nog de watervilla’s van type Libera.


Wat zijn de verkoopprijzen?

Op dit moment zijn de verkoopprijzen van Ceres en van Tellus bekend. Bekijk de interactieve kavelkaart voor de prijzen per bouwnummer.  


Wordt er duurzaam gebouwd?

Alle woningen zullen voldoen aan de nieuwe BENG-eisen.


Wat is de bouwtijd?

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.


Wat is het afwerkingsniveau van de woning?

Het afwerkingsniveau is per woningtype verschillend. Standaard wordt er geen keuken geleverd in de woning. De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt met tegels en sanitair. Van Wijnen biedt je een volledig afwerkingspakket aan, waardoor je jouw woning of appartement volledig verhuisklaar kunt afnemen. Alle woningen worden voorzien van een energiezuinige, individuele warmtepomp die de woning kan verwarmen maar ook koelen. Het bedrag voor het huren of kopen van deze warmtepomp, komt nog over de koopsom heen. 


Bij wie kan ik terecht voor vragen?

VSO makelaars en Van Wijnen zijn de makelaars van Havenkade. Zij staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Havenkade. 

VSO makelaars
De Bolder 2, 8251 KC Dronten
0321 – 318 318
info@vsomakelaars.nl
vsomakelaars.nl

Van Wijnen
Simone Hoekstra
Verkoopmanager 
06-22 92 77 33  
nieuwbouw@vanwijnen.nl

Daarnaast krijg je na de aankoop een kopersbegeleider toegewezen, die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.


Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: