DJI 0141
Locatie

De laatste appartementen van Ceres te koop

Nu in presale  //  12 van de 19 Libera-watervilla's 

Het nieuwbouwproject Havenkade ligt in het Hanzekwartier in Dronten. Hier geniet je van het beste van twee werelden: je woont aan het water en hebt toch alle voorzieningen van Dronten binnen handbereik. 

Havenkade grenst voor een groot deel aan het water. Pal aan de zuid-kade komen appartementen en rijwoningen. Vanuit deze kade kijk je uit over kabbelende water en de bootjes in de jachthaven. Van de kalmte aan het water is het maar tien minuten lopen naar winkelcentrum SuyderSee. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Header locatiepagina Havenkade Dronten (4)

Winkelen en
uitgaan in Dronten

Een middagje winkelen of een gezellig avondje uit? Daarvoor kun je goed terecht in Dronten. Op loopafstand van Havenkade Dronten ligt het deels overdekte winkelcentrum SuyderSee. Met meer dan 120 winkels en horecagelegenheden slaag je gegarandeerd. Of begeef je in het culturele hart van de stad: in theater De Meerpaal kijk je een film, bezoek je een voorstelling of volg je een creatieve cursus. In het stadshart is van alles te beleven.

“Hier ervaar je het gevoel van vrijheid aan de waterkant”

Groene omgeving
met veel recreatie

Zoek je liever de natuur op? Maak dan eens een wandeling door het Van Veldhuizenbos. Binnen vijf minuten fietsen vanaf Havenkade sta je daar tussen het groen. Of rijd een stukje verder en bezoek het Wisentbos. Naast de mooie bloemenweides vind je hier ook de naastgelegen camping en het jaarlijkse WijLand Festival.

Ook is er genoeg te beleven voor huis: daar ligt de haven. Vaarliefhebbers kunnen via de waterwegen naar bijvoorbeeld het Ketelmeer of aanmeren in Lelystad. Zoek je graag de gezelligheid op met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij WaterSportVerenging Dronten. Naast een ligplaats in de haven krijg je er ook de mogelijkheid om te vissen, te tanken en te genieten op het terras van het clubschip.

Havenkadedronten omgeving mei 3
Havenkadedronten omgeving mei 2
Havenkadedronten omgeving mei 15
Havenkadedronten omgeving mei 8
Havenkadedronten omgeving mei 11

Bereikbaarheid
en uitvalswegen

Havenkade Dronten is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station is vlakbij. Met de Hanzelijn reis je zo naar Amsterdam of Zwolle. Liever met de auto? De Flevolandse stad is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen A6 en de A28. Dronten is als woonplaats de ideale uitvalsbasis.

Onderwijs in Dronten

Woon je in Havenkade Dronten, dan zijn scholen dichtbij. Basisscholen en middelbare scholen (mavo, havo en atheneum/gymnasium) liggen op vijf minuten fietsafstand van de haven. Verder doorleren? Dat kan op bijvoorbeeld het Landstede, een vestiging van ROC Flevoland. Ook bij het Warmonderhof, een opleidingscollectief voor biodynamische landbouw, kun je mbo-opleidingen volgen. Op de Aeres Hogeschool Dronten leer je alles over de agrarische sector.

Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: