3 december in verkoop: Tellus

11-11-2020

Hoera! De start verkoop datum van Tellus is bekend. Op donderdag 3 december gaan de 7 royale parkwoningen van Havenkade in verkoop. De verkoop vindt alleen online plaats. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen bekend en start de echte, online inschrijving.

Kies nu jouw bouwnummer
Op de homepagina van Havenkade kun je nu per bouwnummer de prijsranges en oppervlaktes bekijken. Zo kun jij bepalen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Ga jij voor de tussenwoning of een huis op de hoek?

Zo geef jij je voorkeuren door: 
1. Maak een online woondossier aan of log in
2. Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. 
3. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, vierde etc. voorkeur(en) door.

Vanaf de start verkoop op 3 december kun jij je online inschrijven voor een of meerdere Tellus-woningen. Dan is het handig wanneer jij je voorkeuren al hebt doorgegeven, deze staan dan al automatisch voor je ingevuld. Tijdens het inschrijven kun je dan deze stap overslaan. Heb jij vragen over de woningen of het aanmaken van een woondossier? Neem dan contact op met VSO makelaars & taxateurs. 

Maak hier een woondossier aan of log in.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: