Binnenkort start verkoop 9 nieuwe Tellus-woningen

14-03-2024

11 van de 12 Tellus-woningen zijn verkocht! Dat is goed nieuws, want nu kunnen we door met de volgende 9 woningen. In deze nieuwsbrief lees je wanneer de verkoop start én vertellen we je alles over de 9 nieuwe Tellus-woningen.

Ook deze 9 woningen komen aan de Hanzekade. Ze staan straks trots naast de Ceres-appartementen. Er zijn – net als in de vorige fase - twee 2 typen woningen. Ten opzichte van de andere 12 Tellus-woningen zie je dat hier de raampartijen net iets anders zijn. 

Benamingen vogelvlucht

Waar kun je uit kiezen?

Je hebt de keuze uit een woning met 3 woonlagen of een woning met 4 woonlagen. Daarbij is er nog variatie in de ligging. Wil je op een hoek wonen of in het midden van de rij? De woningen zijn 127 of 169 m2 groot en zijn voorzien van grote ramen, zodat je ook vanuit je huis schitterend uitkijkt op het water en de haven. Bouwnummer 73 is speciaal. Deze hoekwoning heeft 4 woonlagen en krijgt aan de zijkant extra tuindeuren, zodat je ook kunt genieten van de mooie zijtuin.

Even inzoomen

De woningen met 3 woonlagen hebben een traditionele indeling met woonkamer/keuken op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De 2e verdieping is een grote open ruimte met ramen en rechte wanden. Door het ontbreken van een schuine kap heb je er een zee aan leefruimte bij. Een ruimte waar je extra slaapkamers, een werkplek of sportruimte van kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop.

De woningen met 4 lagen zijn op diverse manieren te gebruiken en in te delen. Doordat je een extra verdieping hebt, zou je de begane grond kunnen gebruiken om te werken. Of maak hier een fantastische leefkeuken. Ook bij deze woningen geldt: geen schuin dak, dus elke verdieping is optimaal bruikbaar.

Start verkoop

Enthousiast geworden? De verkoop start woensdag 20 maart. Vanaf 12.00 uur staat het volledige woningaanbod met de prijzen en plattegronden online op de website wonenaanhavenkade.nl. Je kunt je inschrijven tot woensdag 3 april 09.00 uur. Inschrijven op meerdere bouwnummers om meer kans te maken is aan te raden. Op de dag dat de verkoop start, ontvang je een mail met uitleg over de start verkoop.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: