De bouw start

23-05-2024

We hebben leuk nieuws, we gaan bouwen!

De vaart zit er goed in bij Havenkade. Recent brachten we de 9 nieuwe Tellus-woningen in verkoop, omdat de eerste 12 Tellus-woningen verkocht zijn. Daarnaast zijn er ook al 13 van de 18 Ceres-appartementen verkocht.

Vogelvlucht benamingen april

We zijn blij dat alles nu zo vlot verloopt en dat we daardoor kunnen starten met de voorbereidingen voor de bouw. Begin oktober 2024 starten we met de bouw van de eerste 12 Tellus-woningen en de Ceres appartementen. Kies jij voor een nieuwbouwhuis, waarvan je zeker weet dat er gebouwd gaat worden? Neem dan nu snel contact op met de makelaar en laat je informeren over 5 de beschikbare appartementen van Ceres.

Tot slot is er ook nog nieuws over de Watervilla’s. We zijn druk bezig om de verkoopstukken klaar te maken. Daar horen natuurlijk mooie beelden bij, zodat je kunt zien hoe de villa’s eruit komen te zien. Zodra de beelden klaar zijn, delen we ze gelijk met je.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: