De Silo: 50 procent verkocht!

15-02-2021

Steeds meer mensen kiezen voor een appartement van De Silo aan Havenkade Dronten. Inmiddels is de helft van het aanbod al verkocht, daarnaast zijn er ook een paar appartementen onder optie. Ben jij toe aan een gloednieuw appartement? 

Dit zijn de zes belangrijkste voordelen van De Silo:

  • De locatie: hier woon je pal aan het water én op loopafstand van het centrum van Dronten
  • Veel appartementstypes: je kiest een woning dat past bij jouw wens
  • Maak het naar jouw wens: je kunt het appartement naar jouw wens indelen, afwerken en inrichten. Doordat De Silo nog gebouwd moet worden, kun je bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer naar wens vergroten of een andere keukenopstelling kiezen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
  • Gegarandeerd veel ruimte en comfort: alle appartementen zijn tussen de 100 en 200 m², hebben een eigen balkon op het zuiden en zijn van alle gemakken voorzien.
  • Geen onderhoud: doordat je appartement nieuw is, hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Daarnaast wordt het onderhoud aan de buitenkant straks geregeld door een VVE. 
  • Duurzaam en energiezuinig: alle appartementen zijn gasloos, goed geïsoleerd en hebben vloerverwarming. 

Ben jij benieuwd welke appartementen van De Silo nog beschikbaar zijn?

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: