De Silo is opgeleverd!

23-12-2022

Het nieuwe appartementengebouw De Silo aan Havenkade Dronten is opgeleverd! Wethouder Peter van Bergen en VvE bestuurslid en bewoner Robert Tiggelman vierden op donderdag 22 december dit moment met de onthulling van de plaquette van De Silo.

In juli 2021 startte Van Wijnen met de bouw van De Silo en volgens planning zijn alle 34 koopappartementen en parkeergarage de afgelopen weken opgeleverd aan de kopers. ‘’Met dit nieuwe appartementengebouw, op de voormalige plek van de graansilo die het hoogste punt van de omgeving was, heeft het silhouet van Dronten een nieuwe bestemming gekregen,’’ zegt wethouder van Bergen.

Vrij uitzicht
Tiggelman is naast bestuurslid van de VvE van De Silo ook bewoner van een appartement in het gebouw. ''Ik woon al 32 jaar in Dronten,'' vertelt Robert Tiggelman. ''Toen ik hoorde van de nieuwbouwplannen van Havenkade heb ik me gelijk ingeschreven als geïnteresseerde. De locatie is echt prachtig: vanuit mijn nieuwe appartement heb ik vrij uitzicht.'' 

Bedrijvigheid
Hij onthulde samen met wethouder van Bergen de plaquette van De Silo. ‘’Nu alle kopers de sleutels hebben ontvangen is er veel bedrijvigheid bij De Silo,’’ vertelt Tiggelman. ‘’Iedereen is druk bezig met klussen, bijvoorbeeld met het afwerken van de vloeren en wanden en het laten plaatsen van de keukens.’’ Na de onthulling kreeg de wethouder nog een rondleiding door het net opgeleverde appartementengebouw.

Wil je op de hoogte blijven van Havenkade Dronten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: