Eerste koopwoningen aan Havenkade Dronten zijn opgeleverd

20-01-2022

Deze week worden de zeven rijwoningen van Tellus opgeleverd aan Havenkade Dronten. Dit zijn de allereerste koopwoningen die in dit nieuwbouwproject klaar zijn. De nieuwe bewoner, Dennis Harpe, ontving van Chantal Visser, commercieel manager bij Van Wijnen Lelystad, een symbolische anderhalve meter sleutel. Dennis vertelt 'Ik was al een tijdje op zoek naar mijn eerste koopwoning in Dronten. Als geboren Drontenaar wilde ik graag verhuizen binnen mijn eigen woonplaats. Ik was blij verrast toen ik een optie kon nemen op een rijwoning aan Havenkade. Het plekje is echt uniek in Dronten. Ik kan niet wachten om er te wonen!'

Nieuw aanbod
Het toekomstig woningaanbod aan Havenkade is in ontwikkeling. Aan de kade komen rijwoningen type Tellus, appartementen type Ceres en aan de noordzijde komen watervilla's. Op dit moment zijn de ontwikkelaar Van Wijnen en de architecten van De Zwarte Hond bezig met de laatste fase van de ontwerpen. Wanneer hier een akkoord op is gegeven door het kwaliteitsteam van de gemeente Dronten kunnen de verkoopstukken klaargemaakt worden. Als er meer over het aanbod en de planning bekend is, laten we je dit weten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: