Havenkade Dronten op Event Wonen en Leven: eerste beelden en prijzen

15-10-2019

Ben je nieuwsgierig naar Havenkade Dronten? Kom dan op zaterdag 5 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar het Event Wonen & Leven in De Meerpaal in Dronten. We lichten een tipje van de sluier op: de nieuwe situatietekening, de vanafprijzen, de ontwerpschetsen en de plattegronden van de eerste woningen. Welk plekje kies jij uit in Havenkade?

Tijdens Event Wonen & Leven kun je alvast kiezen waar in Havenkade je wilt gaan wonen. Bij de stand van VSO makelaars & taxateurs en TOPZORG makelaars (standnummer 42) kom je meer te weten over het nieuwbouwproject en de eerste woningen die 14 december in verkoop gaan.

Waar gooi jij je anker uit?
We tonen de plattegronden van de twee-onder-een-kapwoningen en de ontwerpschetsen van de vrijstaande woningen. Ook maken we de vanafprijzen alvast bekend. Kom daarnaast te weten welke woningen er verder komen in Havenkade. Zo kies je alvast jouw eigen plekje uit. Wil je bijvoorbeeld een vrijstaande woning, appartement of rijwoning? Ontdek de mogelijkheden op 5 oktober.

Duurzaam wonen en leven
Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten – is gratis toegankelijk en staat in het teken van duurzaam wonen en duurzaam leven. Het event bestaat uit een woonbeurs, energiemarkt, beurs Bewust Dronten, Kidsplein, Streekmarkt en een dagprogramma met lezingen over duurzaamheid.

Havenkade op de woonbeurs
Op de woonbeurs vertellen makelaars en projectontwikkelaar over zowel de mogelijkheden binnen de bestaande markt als over de nieuwste woningbouwplannen. Zo ook over de plannen voor Havenkade Dronten. Naast VSO makelaars & taxateurs en TOPZORG makelaars zijn er nog ruim 50 standhouders aanwezig op het event.

Ben jij er ook bij op 5 oktober?
Meer weten over het event? Lees meer op de website van Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: