Havenkade Dronten zoekt het hogerop tijdens openhuizendag

1-10-2023

Zaterdag 30 september was het landelijke openhuizendag. In Havenkade Dronten konden geïnteresseerden voor een nieuwbouwappartement of -kadewoning op een bijzondere wijze genieten van het toekomstige uitzicht.

Processed 1FA099BE 6B53 470A AB4D 92C6FC15CA45 720E7F66 BB2C 4224 88A0 DFC950859A47

Wat doe je als je tijdens openhuizendag geen woningen kunt laten zien, omdat die nog gebouwd moeten worden? In Havenkade Dronten werd gekozen voor het plaatsen van een hoogwerker. Daarmee kregen potentiële kopers alvast een voorproefje van één van de belangrijkste pluspunten van de woningen: een blijvend vrij uitzicht over het water en de jachthaven van Dronten.

Appartementen en kadewoningen

Op dit moment zijn nog enkele appartementen van Ceres en kadewoningen van Tellus beschikbaar. ‘Er was zaterdag tijdens openhuizendag aardig wat belangstelling,’ vertelt Simone Hoekstra, verkoopmanager bij Van Wijnen Noord en Oost. ‘Huizenzoekers vallen voor de plek, dichtbij winkelcentrum Suydersee en het NS-station. En natuurlijk vindt men het geweldig om straks te wonen in een energiezuinig en onderhoudsarm appartement of huis, met een weids uitzicht over het water en de jachthaven. Kopers van een appartement kunnen er bovendien voor kiezen om twee appartementen te laten samenvoegen tot een groot penthouse.’

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: