Het nieuwste aanbod van Havenkade

16-09-2021

De volgende fase van Havenkade bestaat uit 21 kadewoningen van het type Tellus en 18 appartementen van het type Ceres. Deze woningtypes liggen - net als De Silo - pal aan de kade en hebben uitzicht op het water en de haven. Op de situatietekening hieronder zie je waar het nieuwste aanbod komt. Deze woningen gaan naar verwachting eind 2021 in verkoop.

In ontwikkeling
De ontwikkelaar en bouwer van Havenkade, Van Wijnen, is achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de nieuwste woningen. Na de goedkeuring door Welstand en de verdere uitwerking door de architect kunnen we je meer vertellen en laten zien over dit nieuwste woningaanbod. Geweldig nieuws toch?

Watervilla's
Aan de andere kant van het water komen de watervilla's. Deze villa's hebben iets meer ontwikkelingstijd nodig. Daarom gaan deze woningen niet tegelijkertijd in verkoop met de Tellus- en Ceres-woningen. We verwachten dat de verkoop van de watervilla's er wel snel achteraan komt.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: