Informatie over coronamaatregelen

01-04-2020

Het coronavirus grijpt in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van klanten, leveranciers en de medewerkers van projectontwikkelaar Van Wijnen, TOPZORG makelaars en VSO makelaars & taxateurs voorop staan, worden een aantal tijdelijke maatregelen genomen. We houden je graag op de hoogte wat dit betekent voor de verkoop en de bouw van de nieuwbouwwoningen aan Havenkade Dronten. 

Verkoop 
De verkoop van de nieuwbouwwoningen staat nog steeds gepland voor de zomer. Heb je interesse in een huis aan het water in Dronten? Belangrijke informatie wordt zoveel mogelijk online gezet op de website en in het online Woondossier. Voor vragen over het project kun je altijd terecht bij de makelaars. Samen met jou gaan zij op zoek naar een contactmanier die aansluit bij jouw wensen en dat valt binnen de recente voorschriften. Denk hierbij aan telefonisch contact, een video-afspraak of onder restricties een afspraak op kantoor of thuis. 

Huidige bouwwerkzaamheden
De bouw van de rijwoningen aan havenkade loopt tot op heden nog door. Van Wijnen doet er alles aan om het bouwproces volgens planning te laten verlopen. Toch kan het zijn dat hierin enige vertraging ontstaat door de getroffen maatregelen. We vragen hiervoor je begrip.

Tijdelijk geen bijeenkomsten 
Alle bijeenkomsten en evenementen worden tot en met ten minste 1 juni 2020 geannuleerd. Dat betekent dat er geen kijkdagen of informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Waar het kan, kijkt Van Wijnen naar een passende, creatieve oplossing zoals online events.

Belangrijkste voor nu: blijf gezond en pas goed op elkaar.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: