Kom jij naar de start verkoop

02-09-2020

Kom jij langs tijdens de start verkoop op 19 september op de projectlocatie van Havenkade Dronten? Tijdens dit evenement zijn de brochures en de definitieve prijzen bekend, krijg je meer informatie van de adviseurs en start de definitieve inschrijving voor een woning.

Wil jij langskomen? Geef je nu vóór 17 september op voor dit evenement in het online woondossier. Wanneer je bent ingelogd in het online woondossier, kun je in de linkerbalk kiezen uit twee start verkoop-evenementen: De Silo en Demeter. Klik op het evenement naar jouw voorkeur. Vink het tijdspad rechts aan en klik op 'aanmelden'.  

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er niet teveel mensen gelijktijdig aanwezig zijn. Daarom is het evenement uitsluitend op afspraak en werken we met tijdscategorieën. Zo kun je je opgeven voor: 

  • Start verkoop De Silo - tussen 10.00 en 13.00 uur 
  • Start verkoop Demeter - tussen 13.00 en 15.00 uur 

Wanneer jij je hebt opgegeven voor de start verkoop, hoor je van de makelaars op welke tijd je welkom bent voor meer informatie. 

Ben jij 19 september verhinderd, maar wil je wel alles weten over de woningen? Alle verkoopststukken komen aan het eind van de dag online te staan.

Geef je nu op voor de start verkoop.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: