Mis het niet

05-03-2024

Het gaat goed met de verkoop van de woningen en appartementen in Havenkade. Niet zo vreemd als je bedenkt dat nieuwbouw kopen interessanter is dan ooit. Want met een nieuwbouwhuis ben je klaar voor de toekomst, hoef je niet te bieden en liggen de prijzen vast. Als deze trend doorzet, kunnen we snel starten met de bouw.

Havenkade Exterieur Impressie Vogelvlucht 1 LR

Ceres-appartementen

Zoek je een appartement dat qua grootte niet onderdoet voor een gezinswoning en wil je dicht bij het centrum van Dronten wonen én ook een vrij gevoel ervaren? Dan ben je op je plek in een Ceres-appartement. De beschikbare appartementen zijn gemiddeld 90 m2 groot, hebben 2 slaapkamers en een fantastisch balkon op het zuiden. Mocht je nog meer leefruimte willen, het is mogelijk om twee appartementen samen te voegen waardoor je een appartement met penthouseformaat krijgt; 180 m2 leefruimte! Er zijn nog 7 appartementen vrij. Daarvan staan er al 3 onder optie. Wacht dus niet langer, maar kom nu in actie.

Tellus-woningen

De kadewoningen van het type Tellus in fase 1 zijn bijna uitverkocht. 10 van de 12 woningen zijn verkocht en de overige 2 woningen staan onder optie. Dat betekent dat we snel zullen starten met de verkoop van de volgende 9 Tellus-woningen. Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan kun je je interesse al kenbaar maken bij VSO makelaars of Van Wijnen.

NB image Libera Vogelvlucht

Watervilla’s

Over de watervilla’s zijn we heel enthousiast en we kunnen niet wachten om meer informatie met je te delen. We zetten op dit moment de puntjes op de i van het ontwerp. Zoals het er nu naar uitziet, starten we in het tweede kwartaal van 2024 met de verkoop. Als er meer bekend is, laten we dit natuurlijk gelijk weten.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: