Nu in verkoop: 12 royale kadewoningen Tellus

17-07-2023

Woningzoekers opgelet: De eerste rij van 12 kadewoningen type Tellus zijn nu in verkoop. Je kunt je nu officieel inschrijven. Bekijk hier de interactieve kavelkaart. Daarnaast staan nu de digitale brochure, het stappenplan en de prijslijst online. Op de website vind je alle informatie onder downloads.

Havenkade Exterieur Impressie 4 LR

Schrijf je in vóór 31 augustus 

Wil jij je inschrijven voor één van deze royale eengezinswoningen? Je hebt nog even tijd in verband met de vakantie. Je kunt vóór donderdag 31 augustus 12.00 uur je inschrijving definitief te maken door het 'digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier in te vullen. Let op! Heb jij je voorkeuren tijdens de pre-sale doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing. Wanneer je je hebt ingeschreven én een woning is aan jou toegewezen, dan word je na de inschrijf deadline benaderd door de makelaar of verkoopmanager. Daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je een optie op een woning nemen.

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: