Nu in verkoop: Tellus

03-12-2020

Goed nieuws: de 7 parkwoningen van Tellus zijn officieel in verkoop. Sinds vandaag kun jij je officieel online inschrijven voor een rijwoning. Daarnaast staan de prijslijst, brochure en klantreis online. Deze kun je zien via het kopje 'downloads' op de website. 

Of je nou je voorkeuren al hebt doorgegeven voor een bouwnummer of als je nu voor het eerst de parkwoningen op het oog hebt: vanaf nu heb je de kans om je inschrijving definitief te maken. Je kunt je namelijk sinds vandaag inschrijven voor een woning voor de inschrijfdeadline op maandag 14 december om 9.00 uur. 

Over inschrijven:

  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een rijwoning naar jouw keuze. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je zo snel mogelijk een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. 
  • Lees op de downloadpagina meer over de inschrijfprocedure.

Heb jij tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar.

VSO makelaars & taxateurs
Tel: 0321 – 318 318
@: info@vsomakelaars.nl

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: