NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

27-09-2023

Ben je op zoek naar een appartement of eengezinswoning waar comfort en duurzaamheid samengaan? Kom dan naar de informatiebijeenkomst tijdens NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september.

Uitzicht 2 (1)

Tussen 11:00 en 15:00 uur ben je welkom op de kade, op de plek waar straks woongebouw Ceres en de eengezinswoningen van Tellus verrijzen. Ontdek jouw mogelijkheden om te wonen in een energiezuinig en onderhoudsarm appartement of huis, met een fantastisch uitzicht over het water en de jachthaven.  
 

Geniet met eigen ogen van het uitzicht 

Om je een indruk te geven van dat uitzicht, staat van 11:00 tot 14:00 uur een hoogwerker klaar. De hoogwerker tilt je omhoog, zodat je vanaf verschillende hoogtes met eigen ogen van het weidse panorama kunt genieten. Kortom, je krijgt een voorproefje van wat je vanuit je toekomstige woning zult zien. 

Stel al je vragen en geniet van een lekkere smoothie

Verder kun je al je vragen stellen aan de nieuwbouwmakelaars van VSO makelaars en de verkoopadviseur van projectontwikkelaar Van Wijnen. Ondertussen geniet je van een lekkere smoothie met een cake’je.  

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: