Rabo WoonCafe: online hypotheekadvies

01-04-2020

Heb jij interesse in een appartement aan Havenkade én ben jij benieuwd wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Speciaal voor jou voor jou organiseert Rabobank Flevoland het Rabo WoonCafé. De adviseurs zitten op 16 april van 18.30 tot 21.00 uur klaar voor een online hypotheekgesprek. Zorg dat je je inkomensgegevens bij de hand hebt, dan kunnen zij je direct vertellen wat je kunt lenen en wat dat betekent voor je maandlasten.

Meld je aan voor een videogesprek
Een videogesprek is een online gesprek dat je voert via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent. Bellen (zonder beeld) kan natuurlijk ook. 

Schrijf je hier direct in voor een beschikbaar tijdstip naar keuze, dan krijg je een uitnodiging voor het gesprek in je mailbox. 

Vergeten in te schrijven
Bel of stuur een sms-bericht naar 06-22 31 51 37 en je krijgt tijdens het WoonCafé direct een uitnodiging voor een videogesprek in je mailbox.

Komt deze avond niet uit?
Uiteraard kun je ook op een ander moment een videogesprek aanvragen. Klik dan hier om deze aan te vragen.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: