Start verkoop op 19 september

10-07-2020

Heb jij interesse in een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning of rijwoning in Dronten? Kom dan langs tijdens de start verkoop van Havenkade. Op zaterdag 19 september van 10.00 tot 15.00 uur staan de adviseurs van projectontwikkelaar Van Wijnen, VSO makelaars en TOPZORG makelaars op de projectlocatie in Dronten voor je klaar om je te informeren over het woningaanbod van Havenkade en de verkoopprocedure. Ook zijn vanaf dan de definitieve prijzen bekend en start de online inschrijving van De Silo en Demeter.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het evenement uitsluitend op afspraak. Volgende week laten we je weten hoe jij je kunt aanmelden voor het evenement. 

Wat: start verkoop 
Wanneer: zaterdag 19 september 2020
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
Locatie: projectlocatie van Havenkade in Dronten
Highlights:
Verkoop De Silo - 34 appartementen
Verkoop Demeter - 14 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande 
Pre sale Tellus - 7 rijwoningen 

Geen betaalde reservering
Handig om te weten over de verkoopprocedure: er is geen sprake meer van een betaalde reservering. Wanneer een woning aan jou is toegewezen, kun je na het accepteren van de optie direct de contracten ondertekenen. 

Wil jij langskomen tijdens de start verkoop? Als je je inschrijft voor het online woondossier, krijg je als eerste te weten hoe jij je kunt aanmelden. 

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: