Update bouw werkzaamheden

18-03-2022

Ben jij geïnteresseerd of (binnenkort) woonachtig in Havenkade? Dan vind je het vast leuk om een update te krijgen over de bouwwerkzaamheden van Havenkade.

Zo staat het ervoor met de bouw
Begin dit jaar werden de zeven Tellus-woningen opgeleverd. En nu zijn ook de veertien halfvrijstaande woningen en de vrijstaande woning van Demeter opgeleverd. Aan het appartementengebouw De Silo wordt momenteel flink gebouwd. Deze gaat steeds verder de lucht in. Bekijk hieronder het beeld van Havenkade Dronten.

Nieuw aanbod
Het toekomstig woningaanbod aan Havenkade is in ontwikkeling. Aan de kade komen rijwoningen type Tellus, appartementen type Ceres en aan de noordzijde komen watervilla's. De reactie van het kwaliteitsteam van de gemeente Dronten op de laatste ontwerpen van Tellus en Ceres is positief. Daarom wordt er nu hard gewerkt aan een planning. Zodra hier meer over bekend is, laten we je dit weten. Dus schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gehouden van dit nieuws.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: