Vijf voordelen van nieuwbouw

15-10-2019

Kies je voor een nieuwbouwhuis, dan kies je voor nieuw, weinig onderhoud, geen overdrachtsbelasting en alles naar eigen smaak en keuze inrichten. Hieronder staan de vijf voordelen van nieuwbouw nog eens voor je op een rijtje.

1. Geen verborgen gebreken
In een nieuwbouwhuis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan zoals oud leidingwerk, houtrot en andere ellende.

2. Energiezuinig
Nieuwbouw is vaak voorzien van energielabel A. Je spiksplinternieuwe woning is goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig. Dat scheelt elke maand weer onnodige stookkosten. En het geeft een hoop wooncomfort. Op koude winterdagen is je huis in no-time aangenaam op temperatuur.

3. Geen overdrachtsbelasting
Je bespaart vele euro’s overdrachtsbelasting als je voor nieuwbouw kiest. Ook bespaar je kosten op het maken van een taxatierapport en een bouwkundige keuring.

4. Realiseer al je woonwensen
Als je voor een nieuwbouwhuis kiest, mag je als eerste bewoner veel eigen keuzes maken. Jij kiest zelf je nieuwe droomkeuken, badkamer en vaak bepaal je ook nog de plaats van wanden en deuren.

5. Voorlopig geen onderhoud
Het mooie van een nieuwbouwhuis is dat je je als koper voorlopig niet druk hoeft te maken over onderhoud.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: