Woningtype Demeter: wonen tussen groen en water

10-07-2020

Aan de slingerende laan met aan weerszijden groene, volwassen bomen liggen de veertien twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning van het woningtype Demeter. Deze kronkelweg is een belangrijke verkeersader van het binnengebied van Havenkade Dronten. De bomen scheiden hier het autoverkeer en fietsers en voetgangers. Via deze weg fiets je zo naar je werk of de winkels in het centrum van Dronten.

Speelplekken te over
Vanuit je woonkamer heb je goed zicht op de kinderen die spelen voor je huis. Zo kunnen ze een balletje trappen op het gras voor het huis, klimmen in de speeltoestellen die in de groene berm komt of spelen aan de kade bij het water. Wordt dit jouw thuishaven? 

14 twee-onder-een-kapwoningen

Één vrijstaande woning

De vrijstaande woning wijkt in afmetingen iets af van de twee-onder-een-kapwoningen maar is verder precies hetzelfde. Welk type je straks ook kiest, in een woning van Demeter woon je ruim en volop gemak.

Vanaf de laan loop je zo naar je twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning van woningtype Demeter. De entree vind je aan de zijkant van het huis. In de gang heb je toegang tot het toilet, de ruime woonkamer met open keuken en de trap naar boven. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast heb je een ruime zolder die je vrij kunt indelen en voorzien is van aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de tuin komt een houten berging waar je handig je fietsen en tuingereedschap kunt opbergen. 

De voordelen op een rij: 

  • Ruime woonkamer met open keuken
  • Drie slaapkamers 
  • Een indelingsvrije zolder 
  • Compleet met badkamer en toilet van Villeroy en Boch
  • Parkeren op eigen oprit bij een groot aantal woningen
  • Ruime tuin met houten berging
  • Duurzaam, gasloos en onderhoudsarm

De prijzen van woningtype Demeter zijn vanaf €330.000 v.o.n.

Wil jij op de hoogte blijven van dit woningtype? Schrijf je hier in voor het woondossier. 

Let op: de exterieurafbeelding van Demeter is een concept

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: