Nog maar 2 kadewoningen beschikbaar

31-01-2024

Wist je dat mensen die een energiezuinig huis kopen, meer leencapaciteit krijgen in 2024? En die paar duizend euro kunnen zomaar het verschil maken, waardoor je woondromen waar kunt maken in Havenkade. En nog meer goed nieuws. Want ook de NHG-grens is gestegen. Lees snel verder, er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar!

HavenkadeDronten Tellus Interieur Tellus12 LR

Meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning

Per 1 januari 2024 zijn de leennormen voor hypotheken op een aantal punten gewijzigd. Je krijgt meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning. De Tellus-woningen krijgen (minimaal) het voorlopig energielabel A+++.

Wil jij weten wat dit voor jouw leenruimte en maandlasten betekent? Plan geheel vrijblijvend een afspraak in bij Rabobank voor een oriënterend gesprek. De financieel adviseurs van Rabobank bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Voordat je de afspraak plant, kun je nu ook al een snelle berekening van je leencapaciteit laten maken. 

SNELLE BEREKENING

Rentekorting met NHG-garantie

De beschikbare woningen van Tellus kosten € 390.000,- v.o.n.. Dat betekent dat je dit huis met NHG kunt kopen, want de nieuwe NHG-grens is € 435.000,- euro. Geldverstrekkers belonen de extra zekerheid van NHG door een lagere hypotheekrente aan te bieden en dat scheelt weer in je maandlasten. Als je dan bedenkt dat de rente nu aan het dalen is, is dit hét moment om in actie te komen.

Nog maar 2 kadewoningen beschikbaar

Zoals we vertelden zijn er nog 2 geweldige kadewoningen beschikbaar. Deze energiezuinige, onderhoudsarme woningen zijn klaar voor de toekomst en liggen prachtig vrij aan de kade. Vanuit diverse ruimten in je huis kijk je uit op het water. Doordat dit huis geen schuin dak heeft, heb je veel leefruimte. De hele 2e verdieping kun je gebruiken om te werken, sporten, spelen of ontspannen.

Bekijk de woningen op de website en bel, mail, of kom langs in het informatiecentrum als je meer wilt weten. Ons team staat voor je klaar.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: