Succesvolle inschrijving Ceres en start verkoop Tellus

05-07-2023

Wauw, wat hebben we veel inschrijvingen van Ceres ontvangen! Maandag was de sluitingsdatum van de inschrijfperiode en een groot deel van de appartementen is direct onder optie. Dan hebben we nog meer goed nieuws; de volgende fase van Tellus gaat al snel in verkoop. 

Havenkade Exterieur Impressie Vogelvlucht 1 LR

Start verkoop Tellus 17 juli

Afgelopen periode hebben we veel enthousiaste mensen gesproken die graag alvast een optie op een bouwnummer willen. Hierdoor hebben we besloten om nog voor de zomervakantie met de eerste rij van 12 Tellus woningen in verkoop te gaan. Deze woningen, direct naast het al gerealiseerde woongebouw De Silo gelegen, gaan 17 juli online in verkoop. 

Havenkade Exterieur Impressie 4 LR

Tellus omvat 12 royale een duurzame kadewoningen drie en vier woonlagen. Allemaal beschikken ze standaard over drie slaapkamers, een vrij indeelbare bovenste verdieping, een diepe tuin met een berging en een parkeerplaats op eigen terrein. 

Wil je het water van nog dichterbij beleven? Aan de kade komen vlondersteigers waar je heerlijk kunt zitten. Je hebt tijdens de zomervakantie nog voldoende tijd om je inschrijving compleet te maken. De inschrijftermijn loopt door tot en met 31 augustus.

bekijk hier alles over de Tellus woningen.

Blijf op de hoogte

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Wil jij graag wonen aan de kade van Dronten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Havenkade is een ontwikkeling van Van Wijnen: